Karriär

Rådgivare Ceteri Kapitalförvaltning

Med stark värdegrund, digitala verktyg och ett produktutbud i framkant är vi redo att växa ytterligare. Hos oss får du möjlighet att bli del av en etablerad aktör med höga ambitioner och stark tillväxt!

Vi söker dig som vill arbeta med finansiell rådgivning mot företagare och privatpersoner, som värdesätter långsiktiga kundrelationer och alltid står på kundens sida.

En man i kostym riktar sin blick mot en kvinna

Vi söker dig som kan förstärka och bredda vårt team

Du har erfarenhet inom bank som företagsrådgivare, private banking eller försäkringsförmedling (liv) alternativt närbesläktade områden som revision. Det är viktigt att du har ett brinnande entreprenörsintresse och engagemang för att kunna hjälpa kunder att strukturera och förvalta sina resurser samt nå sina mål.

Hos oss blir du en del av ett team med intressanta kunder, höga ambitioner och drivna kollegor. Du kommer att vara placerad på vårt kontor i centrala Västerås och arbeta efter eget schema. En arbetsplats där det alltid finns utrymme för att ha kul, där vi gärna jobbar hårt men med frihet under ansvar.

Erfarenhet och kompetens

Du som söker rollen har akademisk examen inom ekonomi/finans eller på annat sätt likvärdig bas av kunskap och kompetens. För att trivas hos oss delar du vår värdegrund och långsiktiga arbetssätt.

I rollen som rådgivare har du två huvuduppgifter, skapa nya kundrelationer samt driva och utveckla befintliga. Du arbetar nära dina kollegor och ofta i team för att stärka kundupplevelse och affär. Du har ett väl utvecklat affärssinne, känsla för service, engagemang och ett bra kundbemötande som ger förutsättning för långsiktiga relationer.

En man i kostym riktar sin blick mot en kvinna

Intresserad?

Skicka ditt CV och en kort beskrivning av dig själv till karriar@ceteri.se. Ansökningar hanteras löpande.

För frågor kontakta: Martin Asklöf 073-536 16 79 eller Fredrik Rääf 070-44 54 376.