Tobias

Ny medarbetare – Tobias

Hej Tobias och välkommen till Ceteri! Vem är du?

Tack och ÄNTLIGEN som Gert Fylking skulle sagt! Jag bor i Västerås tillsammans med min sambo och tre barn. Vi gillar att resa och favoritresmålen i Sverige är fjällen på vintern och Gotland på sommaren. Reser vi utomlands tar vi gärna en tripp till Spanien eller Italien. Aktiviteter är något som vi i vår familj gillar där favoriterna är skidåkning på vintern och bada, åka båt och fiska på sommaren. Jag själv har ett stort intresse av sport i allmänhet och kollar gärna in en fotbollsmatch i Serie A eller Premier League när tillfälle ges. När jag själv ska utöva någon hobbyaktivitet blir det oftast ett besök på golfbanan eller en padelmatch.

Vad gjorde du innan du började på Ceteri?

Jag har en lite ”otraditionell” väg in i finansvärlden. Jag har arbetat inom livsmedelshandeln i ca 13 år fram till år 2005. Under hösten 2005 t o m våren 2009 studerade jag ekonomi magisterexamen i ekonomi med inriktning mot redovisning & revision. Efter min examen arbetade jag hos KPMG i Västerås och Eskilstuna under 9 år som revisor och kontorschef. De senaste 3 åren har jag arbetat som företagsrådgivare hos SEB i Västerås.

Vad ser du mest fram emot med ditt nya uppdrag?

Jag ser fram emot många saker men framförallt är det två saker. Alla nya kundmöten och att jobba och utvecklas inom den finansiella rådgivningen tillsammans med mina kollegor här på Ceteri.

Vilka nyttiga erfarenheter tar du med dig från tidigare arbeten?

Förhoppningsvis många men framförallt värdesätter jag erfarenheter som teamarbete och att sätta kunden i centrum. Talesätten ”Behandla andra så som du själv vill bli behandlad” och ”Framrutan är alltid större än backspegeln” har hjälp mig genom åren att nå långsiktiga och hållbara relationer.

Hur ser du på Ceteris framtid som den självklara valet för företagare inom placering och pension?

Ceteris framtid är mycket ljus tycker jag och det grundar sig på ett genuint intresse för hela kunden och dess omgivning där inget lämnas åt slumpen. Det är tre ord som genomsyrar hela Ceteris erbjudande är ENKELHET, TYDLIGHET & OMSORG. Det gör att jag tror på att Ceteri är och förtjänar att vara det självklara valet.

Hur gör man om man vill komma i kontakt med dig?

Ring mig gärna, eller maila mig, tobias.eriksson@ceteri.se, 076-30 30 441.