Pernilla

Ny medarbetare – Pernilla

Hej Pernilla och välkommen till Ceteri! Vem är du?

Tack, så kul att äntligen vara på plats! Mitt namn är Pernilla Jansson, jag bor här i Västerås tillsammans med sambo och två barn. Jag ägnar givetvis min fritid åt vänner och familj, men även åt renovering av ett gammalt hus. Inom kort tror jag även att yoga och paddel står som mina nyfunna intressen.

Vad gjorde du innan du började på Ceteri?

Innan jag började som koordinator på Ceteri arbetade jag en tid som produktionsledare på filmbyrårn ProLounge och har även många år som inredare på Ikea i bagaget.

Vad ser du mest fram emot med ditt nya uppdrag?

Jag ser fram emot att välkomna alla kunder hit till oss i vår ”snart nya entré” och att få en härlig, givande vardag med gänget på Ceteri. Det här är en ny bransch för mig och jag vet att jag kommer att lära mig mycket nytt.

Vilka nyttiga erfarenheter tar du med dig från tidigare arbeten?

”Det mesta är ännu ogjort” är en härlig levnadsregel jag levde med under mina år på Ikea, det får mig alltid att se positivt och spänningsfullt på framtiden. Dessutom tar jag med mig mina erfarenheter kring att planera, strukturera och arbeta tillsammans som ett team. Men även förmånen att i yrket få träffa och lära känna nya människor nästintill varje dag.

Hur ser du på Ceteris framtid som den självklara valet för företagare inom placering och pension?

Här finns både hjärta och kunskap, vad mer kan man önska? Det personliga mötet och värnandet om kunderna tycker jag är ett vinnande koncept.

Hur gör man om man vill komma i kontakt med dig?

Ring mig gärna, eller maila mig, pernilla.jansson@ceteri.se, 070-452 76 55

Tack för pratstunden Pernilla och varmt välkommen till Ceteri!