Mötesrum

Aros Mediateknik har levererat visningsutrustning till företag i över 30 års tid!

Aros Mediateknik förenklar vardagen för många företag, med över 30 års branscherfarenhet och ett genuint intresse för teknik levererar de helhetslösningar för ljud, ljus och bild. Vi har pratat med Aros mediatekniks ägare Per Wesslund som berättar om många härliga minnen som när företaget tagit fram lösningar åt bl.a. Svenska fotbollsförbundet, Steam Hotel och Navet, men även om hur det blev när coronakrisen slog till och alla konferensrum plötsligt gapade tomma.

Fakta om företaget

Företag: Aros Mediateknik AB

Ägare: Per Wesslund

Hemsida: Arosmediateknik.se

Instagram: @arosmediateknik


Vad är det bästa med att driva eget företag? Du råder själv över företagets utveckling samt kan snabbt ”styra om” företagets inriktning och verksamhet.

Hur har coronakrisen påverkat ditt företag? Vår huvudsakliga verksamhet innan Corona pandemin, var att utrusta företag med visningsutrustning (bild och ljud) i konferensrum samt större hörsalar. Av naturliga skäl blev det totalstopp på en gång. Folkhälsomyndigheten uppmanade alla att arbeta hemifrån, det fick till följd att alla tjänstemän stannade hemma och då var det ingen som behövde använda konferensrummet.

Vad är ditt starkaste positiva företagsminne? När vi har fått leverera och samarbeta med t.ex. Svenska fotbollsförbund och Svenska Ishockeyförbundet, våra installationer på Forsmark, Försvarsmakten Tele2, ABB och naturligtvis Secotools. Utöver det har vi skött utrustandet av Steam Hotel samt Navet under de senaste åren.

Per Wesslund

Vilket är ditt starkaste negativa företagsminne? Det är Coronapandemin med en marknad som störtdök.

Vad motiverar dig? Att skapa möjligheter för nya affärer!

Vad tycker du är svårast med att vara egen företagare? Hur man ska forma framtiden med sitt företag. Ska man driva det för att sälja det eller ska man försöka sig på en generationsväxling eller…

Mötesrum Mötesrum

Var hittar du inspiration till att fortsätta utvecklas och utveckla företaget? Tillsammans med mina kollegor samt med våra leverantörer.

Om man är i startgroparna med att starta eget företag vilka råd skulle du vilja ge dem? Se till att ha så få utgifter som möjligt, ta ut så lite lön du kan och bygg upp ett eget kapital under flera år. Se till att sörja för en bra pensionsplan.

Har du någon livsfilosofi? Var ärlig och försök att alltid hjälpa din kund.

Vad gör du om fem år? Har fortfarande vissa uppgifter i företaget, men kan också unna mig en hel del ledighet.

Vad gör du i helgen? Till denna helg så tar vi det lugn, men nästa helg så tillbringar vi tiden i vår stuga i Hunnebostrand, samt förbereder oss för hummerfiske.

Om man vill veta mer om dig och ditt företag hur gör man då? Vi har vår hemsida, samt finns på sociala medier. Allra helst vill jag att ni ringer eller besöker oss för att vi tillsammans skall kunna finna en lösning för era eventuella behov.