Mötesrum

Clerk, den personliga redovisningsbyrån!

Tanken om att ha en ekonomibyrå som partner har tidigare setts som ett nödvändigt ont. Tanken bakom Clerk är att vända på det och vara en aktiv samarbetspartner genom våra kunders business. Genom moderna system och digitala flöden kan vår tid omsättas till ett bollplank och vi strävar efter att vara fullt delaktiga i våra kunders verksamheter. Vi har intervjuat Elin Prytz och Filip Harging, partner på Clerk.

Fakta om företaget

Företag: Clerk Sverige AB

Ägare: Initiativtagare till Clerk är Ceteri och Kennedies. Bolaget ägs av initiativtagare samt personal.

Hemsida: clerk.se

Instagram: @clerk.se


Vad är Clerk? Clerk är en redovisningsbyrå som är grundat av företagare och entreprenörer verksamma i flera olika branscher. Vi vet hur krävande det kan vara att driva företag och vi vet även hur roligt, givande och fantastiskt det kan vara. Vi finns med som ett stöd både i lätta och tuffa lägen. Vi är ett team!

Clerk

Vad är er grej? Vår ”grej” är att vi vill förenkla så mycket som möjligt för våra kunder, vi är flexibla och hjälper till med det som våra kunder inte har tid med eller vill göra själva. Sedan är vår målsättning om att alltid finnas tillgängliga, något som uppskattas enormt, oavsett om det är en enkel fråga eller början på en stor förändring så är man alltid välkommen att höra av sig.

Fasta priser är således en självklarhet för oss så att våra entreprenörer enkelt får en översikt av våra priser och slipper oroa sig att det kostar extra så fort man ringer sin personliga Clerkare

Är digitaliseringen verkligen vägen framåt? Att digitalisera betyder inte att alla moment ska omsättas i datoriserade rutiner. Det betyder att ekonomiflödet optimeras för att vi som ekonomipartner ska kunna lägga vår kraft på utveckling i stället för att vara en leverantör som knappar momsrapporten.

Clerk team

Hur har coronakrisen påverkat ert företag? Corona har satt press på flera av våra kunder och gjort att våra samarbeten har intensifierats genom att säkra bolags finansiella grund och se vart fokus ska riktas och vilka eventuella stödåtgärder som behöver appliceras i verksamheten.

Vad motiverar er? Vi motiveras av att företagarna känner förtroende för oss. De kan fokusera på sin kärnverksamhet och utveckla bolaget så att vi tillsammans växer framåt.

Var hittar du inspiration till att fortsätta utvecklas och utveckla företaget? Externt så lyssnar vi på våra kunder och försöker lokalisera deras irritationsmoment och genom det kan vi arbeta fram nya tjänster för att förenkla ytterligare. Intern hittar vi drivkraften genom våra kollegor som gör dagarna fantastiska.

Om man är i startgroparna med att starta eget företag vilka råd skulle du vilja ge dem? Kontakta oss direkt så att ni får med er alla verktyg direkt när ni kastar er ut i företagsdjungeln!

Har ni någon livsfilosofi?Allt är möjligt, sluta aldrig försöka, till slut når man fram.

Vad gör ni i helgen?  Vi läser på om skatteverkets nya ställningstaganden för att vara redo för en ny vecka…

Om man vill veta mer om er och ert företag hur gör man då? ? Vi gillar som sagt det personliga mötet, kom förbi vårt kontor eller slå oss en signal så tar vi det därifrån. Vårt telefonnummer är 0770 – 25 40 00, eller ring direkt till Filip som gärna berättar mer, 076 – 475 07 51.

Vi sitter tillsammans med Ceteri på Hamngränd 6 i Västerås, vill ni träffas på vårt Köpingskontor så löser vi det!