Mötesrum

Levins optik

Levins optik drivs av familjen Levins regi sedan 1934. Idag möter ni Gustav och Linn Levin tillsammans med handplockad personal. Här finns trygghet i traditionen och inget lämnas åt slumpen. Nöjda kunder, engagerad personal och lycklig familj är en bra huvudkudde säger Gustav.

Fakta om företaget

Företag: Levins optik

Ägare: Gustav Levin

Hemsida: levinsoptik.se

Instagram: @levinsoptik


Vem är du och vilket förtag driver du? Gustav Levin,
Driver Levins Optik med min fru och gäng grymma kollegor.

Vad är det bästa med att driva eget företag? Möjligheten att få göra det vi verkligen tror på.

Vad är ditt starkaste positiva företagsminne? Varje dag för något positivt med sig. Att vi växer tyder på att vi gör kunderna nöjda. Nöjda kunder, engagerad personal och lycklig familj är en bra huvudkudde. Extra roligt och överraskande var när vi 2011 utnämndes till ett av Sveriges Superföretag av veckans affärer.

Clerk

Och kanske ditt mest negativa företagsminne? De gånger vi inte kan uppfylla det som en kund önskar. När vi gör fel eller då kundens förväntningar är högre än vad vi kan infria. Det händer inte ofta men är lika jobbigt varje gång.

Vad motiverar dig? Att alltid göra det bästa jag och gruppen kan. Visa att det lönar sig med noggrant arbete och ett stort hjärta.

Vi vill sticka ut och göra annorlunda. En viktig faktor är att utvecklas genom att titta bakåt och se vad som faktiskt uppskattats genom åren.

Vad tycker du är svårast med att vara egen företagare? Balansen mellan familj och jobb. Samt ibland en osund vilja att vara alla till lags.

Var hittar du inspiration till att fortsätta utvecklas och utveckla företaget? Främst hos kollegor och kloka kamrater. Sen älskar jag att visa att det går att göra tvärt emot vad alla framtidssiare säger att vi måste göra.

Om man är i startgroparna med att starta eget företag vilka råd skulle du vilja ge dem? Hitta glädjen, satsa helhjärtat och hitta balansen. Livet är mer än bara jobb.

Vad brinner du för? Familjen och alla runt den. Vänner, göra kunder nöjda samt gösfiske:)

Clerk

Har du någon livsfilosofi? Någon form av karma.

Vad gör du om fem år? Hjälper Västeråsarna att se bra. Utvecklar Levins tillsammans med mina grymma kollegor. Förhoppningsvis sticker vi ut, gör tvärt om och har kul så det märks när man kommer till oss.

Om du skulle tvingas välja ett nytt yrke vilket skulle det var? Det skulle vara något som belyser nyttan av lokal handel. Visa vad det gör för en stad med levande lokala butiker gällande skatteintäkter, arbetstillfällen och gemenskap.

Vad gör du i helgen? Fiskar gös och hänger med familjen.

Om man vill veta mer om er och ert företag hur gör man då? Levinsoptik.se fungerar men det är trevligast att besöka butiken.