Ny medarbetare – Tony


Hej Tony och välkommen till Ceteri! Vem är du? Stort tack. Det känns riktigt kul att vara på plats hos er på Ceteri. Jag är relativt nyinflyttad från Stockholm till Västerås där jag nu bor tillsammans med min sambo och dotter. Västerås är lite nygammalt för min del då jag bodde här under gymnasietiden. När man inte är på jobbet gillar jag att umgås med familj och vänner. En runda på golfbanan är aldrig fel men har blivit mindre av det under småbarnsåren. Resor är något jag älskar och försöker komma i väg med jämna mellanrum. En favorit av alla resmål måste ha varit när jag besteg berget Mount Meru i Tanzania.

Vad gjorde du innan du började på Ceteri? Efter mina ekonomistudier i Uppsala för ungefär 10 år sedan har jag jobbat inom bankbranschen och främst på Nordea där jag haft ett par olika rådgivarroller placerade i Solna och på Lidingö. Jag har även jobbat på Nordnet Bank en kortare tid som Account manager. Nu senast jobbade jag som företagsrådgivare på Nordea i Eskilstuna.

Tony

Vad ser du mest fram emot med ditt nya uppdrag? Att få träffa alla kunder och på ett transparant sätt ge kunderna den absolut bästa rådgivningen utifrån deras förutsättningar och preferenser. Och såklart skapa härliga minnen tillsammans med er på Ceteri.

Vilka nyttiga erfarenheter tar du med dig från tidigare arbeten? Kunden i fokus har varit ett ledord genom hela min resa inom bank och finans och kommer fortsätta att vara på Ceteri. Att alltid jobba som ett team är också något jag tar med mig från tidigare roller.

Hur ser du på Ceteris framtid som den självklara valet för företagare inom placering och pension? Ceteris verksamhet genomsyrar kvalitet och kunskap med ett tydligt kundfokus där kundens intressen alltid går först. Med en transparant och gedigen grund förtjänar Ceteri vara det självklara valet.

Hur gör man om man vill komma i kontakt med dig? Ring mig gärna, eller maila mig, tony.Larsson@ceteri.se, 073-536 12 34.